#1. 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre kanunda yazılı olan görevleri yerine getirmek üzere branşları Kurum tarafından belirlenecek uzman hekimlerden oluşan hangi kurum kurulur ?
#2. 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre kurulun oluşumunda aşağıdaki kurum ve kuruluşlardan hangisi yer almaz ?
#3. 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre sosyal Sigorta Yüksek Sağlık Kurulu ile ilgili olarak aşağıdakilerden hangisi yanlıştır ?
#4. 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre Sosyal Sigorta Yüksek Sağlık Kurulunda birden fazla kurul oluşturmaya aşağıdakilerden hangisi yetkilidir ?
#5. 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre Sosyal Sigorta Yüksek Sağlık Kurulunun hizmetlerini ifa etmesi için gerekli sekretarya işlemleri aşağıdakilerden hangisince yerine getirilir?
#6. 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre Sosyal Sigorta Yüksek Sağlık Kurulunun görev, yetki, çalışma usûl ve esasları ile bu maddenin uygulanmasına ilişkin diğer usûl ve esaslar, aşağıdakilerden hangisi ile düzenlenir ?
#7. 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre askerî işyerlerine ait sigorta işlemlerinin denetim ve kontrolü, aşağıdakilerden hangisi tarafından yapılır ?
#8. 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre bu Kanunun uygulanması bakımından, Kurumun denetim ve kontrol ile görevlendirilmiş memurları,............ sayılı İş Kanununda belirtilen denetim, teftiş ve kontrol yetkisini de haizdir. 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre yukarıdaki boşluğa gelebilecek en uygun ifade aşağıdakilerden hangisidir?
#9. 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre sigortalı sayılanların prime esas kazançlarının veya sigortalı gün sayılarının eksik bildirilmesi sonucunu en geç ne zaman kuruma bildirirler?
#10. 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre ülkemizde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler birinci fıkranın (d) bendindeki ve 52 nci maddenin ikinci fıkrasının ikinci cümlesindeki şartlar aranmaksızın ilk kayıt tarihinden itibaren kaç ay içinde talepte bulunmaları hâlinde genel sağlık sigortalısı olurlar?